Om os

Så vidt vides blev bygningen brugt til bolig omkring år 1900. Underetagen blev anvendt til hospital i en årrække. Vi har rent faktisk haft gæster boende, som er født her. Under 2. Verdenskrig brugte tyskerne huset, og kommunen har også anvendt bygningen. I over 40 år har der været drevet hotel på stedet med tre forskellige ejere.

Vi overtog hotellet og al dets historie i oktober 1999, dengang et tostjernet hotel med 19 værelser og bad og toilet på gangen. Morgenmaden blev serveret i to rum, og der var et enkelt tv i opholdsstuen til deling for alle hotellets gæster.

Siden har vi har løbende renoveret hotellet, blandt andet ved at foretaget en større udgravning af cykelkælderen. Her findes nu den store morgenmadsrestaurant og moderne mødefaciliteter. Derefter blev hotellet forvandlet til et trestjernet hotel med 60 værelser og to hotellejligheder. Ved en af renoveringerne fik alle værelser eget badeværelse.

I 2021 – midt under corona restriktioner og usikre tider for hotelverdenen – fik vi en længe ønsket drøm opfyldt! De to lejligheder på 4. etage blev nedlagt, og vi påbegyndte endnu en stor ombygning. Fra januar 2022 har vi kunnet sige velkommen til vores gæster i renoverede omgivelser.

Vi håber, at alle vores gæster bliver glade for de forbedringer, vi har skabt i de fælles områder – specielt vores tagterrasse. Og at de, som ønsker lidt mere komfort, nu kan vælge de 12 nye Double Superior eller Junior Suite værelser med ventilation på 4. etage.

Planlægningen for renovering af alle etagerne er i fuld gang, for vores vision er at tilbyde moderne værelser og hyggelige omgivelser til alle vores gæster.
Moderniseringen er ikke kun på bygningen, men også på det digitale område har vi fornyet os. Vores wi-fi service er opgraderet, og vi tilbyder nu online tjek ind/ud og Mobilekey til de gæster, som ønsker det.

Det vigtigste er dog, at vores glæde ved at kunne byde jer alle velkommen til et hyggeligt og hjemligt ophold på Hotel Sct. Thomas er uforandret.